Ristijärven Pyry ry toivottaa Sinut tervetulleeksi seuraamaan yleisen sarjan maastohiihdon SM-kisoja 26.-28.3.2021 Saukkovaaran kauniisiin maisemiin!

Kisapaikka sijaitsee keskellä Kainuuta, hyvien liikenneyhteyksien äärellä valtatie 5:n (E63) välittömässä läheisyydessä. Kajaanista paikan päälle saapuu n. puolessa tunnissa, Sotkamosta kolmessa vartissa eikä matka ole turhan pitkä muualtakaan. Matka taittuu mukavasti Kainuun komeita maisemia ihaillen! 

Kisalippuja voi ostaa ennakkoon TICKETMASTERin kautta.

Huomioithan ostaessasi, että voit valita joko kolmen päivän lippupaketin hintaan 20 € tai päiväkohtaisen lipun hintaan 8€/päivä. Alle 7-vuotiaat pääsevät seuraamaan kisoja ilmaiseksi. 

Pääsylippuja on myynnissä myös Monitoimikeskus Virtaalassa (os. Koulutie 4, Ristijärvi). Kisapäivinä portilta lippuhinnat ovat 15€/päivä ja 30€/kolmen päivän lippupaketti. Kannattaa siis ostaa liput jo ennakkoon!

Kauempaa saapuville löytyy tietoa majoitusvaihtoehdoista mm. tästä. Kisoja ei myöskään tarvitse seurata tyhjin vatsoin: kilpailijoiden ja kisavieraiden ruokailujärjestelyistä löytyy tietoa tästä. Kisakanslian palvelut ovat käytettävissä koko viikonvaihteen ajan Ristijärven keskuskoululla.

Kisamatkan voi aloittaa jo omalta kotisohvalta tutustumalla paikkakuntaan Ristijärven kunnan nettisivuilta. Kannattaa seurata myös Facebook-sivuamme, jonne päivitetään ajankohtaistietoa niin kisavalmistelujen etenemisestä kuin kisa-ajan tunnelmistakin. Meidät löytää myös Instagrammista @ristijarvenpyry.

Saukkovaaran laella pysäköintilan määrä on rajallinen ja siksi yleisölle on järjestetty jatkuva kisabussiyhteys Ristijärven keskustasta kilpailukeskukseen. Yleisön paikoitusalueet ja kisabussipyskäkit sekä kisakanslian sijainti löytyvät oheisesta kartasta (linkki pdf-dokumenttiin). Latu- ja stadionkartat löytyvät tästä.